9 Haziran 2012 Cumartesi

Kızla tanışma teknikleri

Kızla tanışma teknikleri

    Bu yazıda kızla tanışma teknikleri,en güzel çıkma sözleri,çıkma teklifi sözleri gibi konularda merak ettiğiniz hemen herşeyi bulabilirsiniz.

 Önceki yazımızda kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler hakkında bilgi vermiştik. Bu yazıda yine benzer bir konuda kızla tanışma teknikleri hakkında bilgi vereceğiz.


 Birçok erkeğin sıkıntı çektiği bir konu olan kızla tanışma yolları konusunda bilgi vermeden önce ufak bir hatırlatma yapalım. Bir kızla tanışma amacınız onunla eğlenmek olmasın. Ciddi değilseniz ve gönül eğlendirmek veya hevesinizi almak için tanışacaksanız hiç tanışmayın daha iyi.. Ama ciddi iseniz ve nasıl tanışacağınızı bilmiyorsanız size şu alıntı ile yardımcı olmaya çalışacağız.

Biz erkeklerin bir kızla tanışma ve çekicilik hakkında çoğunun fark etmediği bir yanılgısı var ve yalnızca bu dahi bayanlar ve çekici bir hayat oluşturma konusunda hayatında devrim oluşturmanı sağlayabilir.

Biz erkekler bayanları kendimiz gibi düşünüp öyle davranıyoruz.

Uzun boylu, yakışıklı, zengin, popüler, kaslı vs. vs. olmadıkça bu konuda başarılı olamayacağımızı zannediyoruz, ben de öyle sanıyordum.

Bu durum tamamen bayanların dediklerine çok güvenmemizden ileri geliyor.

Halbuki bu konuda tavsiye almamız gereken en son kişiler kadınlardır.

Çünkü her kadın yakışıklı zengin vs. "iyi çocuk" istediklerini söyler ama nerede serseri var onlarla takılırlar.

Bunun bir sebebi var tabiki.
Bu alıntının devamı ve kızla tanışma teknikleri ve en güzel çıkma sözleri gibi birçok dersi uzmanından almak için BURAYA tıkla!





 
İlgili Kelimeler: en güzel çıkma sözleri,kızla tanışma yolları,çıkma teklifi sözleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder