18 Haziran 2012 Pazartesi

Çıkma teklifi nasıl yapılır ?

Çıkma teklifi nasıl yapılır ?

   Eğer henüz bir kıza çıkma teklifi nasıl yapılır bilmiyorsanız bu yazıyı dikkatlice okuyunuz. Zira bu yazıda en güzel çıkma teklifi nasıl yapılır, çıkma teklifi etme yöntemleri,çıkma teklifi nasıl edilir gibi soruları cevaplayacağız.

Öncelikle şayet bir kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler hakkında bilgin yoksa Kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler başlıklı yazımızı okumalısınız.

Artık konumuza başlayabiliriz. Başlıktaki soruyu yineleyelim:

Çıkma teklifi nasıl yapılır hatta daha iddialı olsun sorumuz en güzel çıkma teklifi nasıl yapılır?


Ben bu soruya bizzat cevap vermek yerine uzmanından bir altıntı ile cevap vereceğim.


Çıkma Teklifi Etme: Çekiciliğin Zirvedeyken Sor

En güzel çıkma teklifi nasıl yapılır konusunda en çok düşülen hata emin olamayıp teklif etmek için çok beklemek gibi bir hataya düşmektir. 
Ancak bir çok erkeğin bu hatayı defalarca yapmalarına rağmen bir sonraki flörtlerinde aynı hatayı tekrarlamaya devam ettikleri görülmektedir. Açıkçası bu durumbenim başıma da gelmişti.
Biz erkekler nedense çok geç olana kadar çıkma teklifi etmemeye alışkınız.

Açıkçası şunu demek istiyorum, erkek oturur, tasarlar ve "mükemmel anı" bekler. Ve sonsuza kadar sürer bu, çünkü o "mükemmel an" onun için asla gelmeyecektir. 
Oysa bayanlar sonsuza kadar beklemez. Onun da kendi hayatı var sonuçta ve büyük ihtimalle başka sevgili adayları.
Demek istediğim şu ki; gereğinden fazla beklersen elindeki fırsatı kaçırman kaçınılmaz olacaktır.
Zira sen bekledikçe oluşturduğun çekicilikte yavaş yavaş sönmeye başlayacaktır belkide tamamen sönecektir. Netice olarak bu durum evet cevabı almanı imkansız hale getirir.

Peki ne yapmalıyım? 
Çıkma teklifi erken yapılmalıdır. Ondan hoşlandığını fark ettiğin anda sormalısın. Ve tabi karşıdan da belirli "ilgi işaretleri alıyorsan...

   Uzmanından yaptığım alıntı böyle.. Dilersen daha detaylı dersleri yine uzmanından garantili yöntemler eşliğinde alabilirsin.

   Bunun için BURAYA tıkla ve en güzel çıkma teklifi nasıl yapılır sorusunu uzmanından öğren!


İlgili kelimeler: çıkma teklifi nasıl yapılır,kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler,çıkma teklifi etme yöntemleri,çıkma teklifi nasıl edilir,en güzel çıkma teklifi nasıl yapılır

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder