7 Mayıs 2012 Pazartesi

Bir kızla ilk tanışma

Bir kızla ilk tanışma
Önceki yazımızda bir kıza nasıl çıkma teklif edilir sorusuna cevap aramıştık. Buraya tıklayarak önceki yazımızı okuyabilirsiniz.
 Bu yazıda ise bir kızla ilk tanışma esnasında neler yapılmalıdır vb. soruların cevabını arayacağız.

Birçok erkek hoşlandığı kızla ilk tanışma esnasında neler yapacağını kestirememekte ve bu yüzden tanışma esnasında robotik hareketler sergilemektedir.

Mesela ilk tanışma için
türlü türlü planlar yapan birisini kızla ilk tanışma anında gözlemleseniz bütün hareketlerinin ''donuk,robotsu ve endişeli'' olduğunu sezersiniz.

Siz bunu dışardan farkederken ''kızla tanışma'' olayında kız rolünde olan kişi farketmeyecek mi sanıyorsunuz?

Dolayısıyla ''kızla tanışma'' olayını çok fazla büyüttükçe kaybedersiniz. Planlar yapıp o plana göre hareket etmeye kalktıkça planlarınızın aksine bir netice alırsınız.

Peki ne ''kızla tanışma'' esnasında ne yapmalıyım? Bir kızla tanışma yolları nelerdir?

Olabildiğince rahat olmalısınız. Tıpkı normal arkadaşınızla görüşüp konuştuğunuzda neler yapıyorsanız aynen bunları devam ettirmelisiniz.

Daha sonra ise...

Daha sonrasını da uzmanından dinleyelim. Birazdan sizin yönlendireceğim siteye gittiğinizde ilk tanışmadan tutun birçok konuya kadar aradığınız hemen her sorunun cevabını bizzat uzmanından alacaksınız.

Neyse ben sizi daha fazla uzatmayayım. Buraya tıklayarak ''kızla tanışma'' olayı dahil birçok konunun cevabını bulacaksınız.

İlgili Kelimeler: bir kızla tanışma yolları,bir kıza nasıl çıkma teklif edilir


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder