30 Haziran 2012 Cumartesi

Kızla ilk buluşma

Kızla ilk buluşma 

    Daha önce kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler başlıklı bir yazı kaleme almış ve bu konuda sizlere bazı tavsiyelerde bulunmuştuk. Bu yazıda yine aynı konu ile ilgili tavsiyelerimize devam edecek ve yazı sonunda sizi kızla ilk buluşmada ne konuşulur, kızla ilk buluşmada nereye gidilir, kızla ilk buluşmada ne yapılır gibi bu konuda aklınıza gelebilecek tüm soruların cevaplarını bulabileceğiniz bir uzmana yönlendireceğiz.
Hadi bakalım başlayalım.

Kızla ilk buluşma

18 Haziran 2012 Pazartesi

Çıkma teklifi nasıl yapılır ?

Çıkma teklifi nasıl yapılır ?

   Eğer henüz bir kıza çıkma teklifi nasıl yapılır bilmiyorsanız bu yazıyı dikkatlice okuyunuz. Zira bu yazıda en güzel çıkma teklifi nasıl yapılır, çıkma teklifi etme yöntemleri,çıkma teklifi nasıl edilir gibi soruları cevaplayacağız.

Öncelikle şayet bir kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler hakkında bilgin yoksa Kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler başlıklı yazımızı okumalısınız.

Artık konumuza başlayabiliriz. Başlıktaki soruyu yineleyelim:

Çıkma teklifi nasıl yapılır hatta daha iddialı olsun sorumuz en güzel çıkma teklifi nasıl yapılır?

13 Haziran 2012 Çarşamba

Kızlarla ne konuşulur ?

Kızlarla ne konuşulur ?

   Bu yazıda kızlarla ne konuşulur,kızlarla nasıl konuşulur, bir kızla ne konuşulur gibi soruların cevabını bulacaksınız.

Birçok erkeğin sıkıntı yaşadığı konulardan biridir kızlarla ne konuşulur sorusu.. Aslında normalde erkek arkadaşlarıyla hemen her türlü konuyu konuşabilen birisi kızlarla konuşmaya gelince sanki onlar başka gezegenden gelen varlıklarmış gibi ne konuşacağınız bilemez duruma gelir.

9 Haziran 2012 Cumartesi

Kızla tanışma teknikleri

Kızla tanışma teknikleri

    Bu yazıda kızla tanışma teknikleri,en güzel çıkma sözleri,çıkma teklifi sözleri gibi konularda merak ettiğiniz hemen herşeyi bulabilirsiniz.

 Önceki yazımızda kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler hakkında bilgi vermiştik. Bu yazıda yine benzer bir konuda kızla tanışma teknikleri hakkında bilgi vereceğiz.

4 Haziran 2012 Pazartesi

Kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler

Kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler

Kızla tanışma sözleri başlıklı yazımızda yine bu konu ile ilgili bilgiler vermiştik. Bu yazıda kaldığımız yerden devam edeceğiz.

 Birçok erkeğin sıkıntı çektiği bir konudur. Özellikle tecrübesiz ise kızla ilk buluşmada yapılması gerekenler, kızla ilk tanışmada neler konuşulur gibi konularda tam bir şaşkın ördek pozisyonundadır..

 İnsan o pozisyonda gerçekten kendini çok çaresiz hisseder değil mi?